Duke folur për vrasjet e dy shqiptarëve të njohur në botën e krimit, njëri në Belgjikë dhe tjetri në Ekuador, analisti Artur Zheji tha se “të gjithë këta personazhe kanë të përbashkët që kanë qenë në Shqipëri, vijnë nga Shqipëria, të njohur nga policia, me precedentë kanë ikur lirisht në aeroporte deri sa kanë shkuar në…