Ahmetaj: Rindërtimi përfundon në pranverën e vitit 2022

54

Arben Ahmetaj premtoi se procesi i rindërtimit do të përfundojë në pranverën e vitit 2022.

“Deri në pranverën e vitit 2022 në të gjithë zonën nuk do të ketë më asnjë shenjë të tërmetit të 26 nëntorit të 2019”, tha Ahmetaj nga Laçi.

Ndërkaq në Kurbin procesi pritet të përfundojë këtë verë.

Këto pallate mbarojnë në gusht dhe në pjesën e sipërme të qytetit pallatet mbarojnë po në gusht, e shumta mund atë zgjasin deri në fillim të shtatorit”, u shpreh Ahmetaj.

Ndërkohë, inxhinierët turk angazhohen të punojnë paralelisht si me muret ashtu edhe me instalimet.