Berisha flet për urdhrin e Biden që bllokon pasuritë e politikanëve të Ballkanit: E mbështes

154

Ish-kryeministri Berisha ka folur për herë të parë urdhrin e fundit ekzekutiv të presidentit amerikan Joe Biden sa i përket sanksioneve ndaj politikanëve në Ballkanit Perëndimor.

“Kam denoncuar Soros. Është korruptori i politikanëve. Kam bërë thirrje që Kongresi i SHBA dhe Parlamenti Europian të bëjnë ligje kundër Sorosit, njeri ky me influencë të jashtëzakonshme. Soros hartoi në Beograd projektin e ndarjes së Kosovës.

Filloi të fuqizohej falë lobimit të Vuçiç, Thaçit dhe Ramës. E mbështes urdhrin e Biden kundër ndryshimit të kufijve. Nuk më ka paditur njeri në jetën time. Jam detyruar të shkoj në gjykatë për të vendosur dinjitetin tim, jo për vendimin” – tha Berisha në Syri Tv.