Chrissy Teigen dhe John Legend ndërmarrin nismën e veçantë pasi humbën fëmijën e tretë

73

John Legend dhe Chrissy Teigen pak kohë më parë humbën fëmijën e tyre. Çifti të cilët do të bëheshin prindër për herë të tretë, ndanë lajmin e trishtë me fansat, duke përshkruar në detaje emocionet shkatërruese të atij momenti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Pak kohë pas kësaj ngjarjeje të rëndë, çifti kanë vendosur të bëjnë diçka në ndihmë të fëmijëve. “Çdokush që na njeh ne, e di që gjëja më e rëndësishme për ne është familja. Kur ke mundësinë të mbështetesh te njerëzit e dashur, kohët e vështira kalojnë më lehtë. Ne e kuptojmë dhimbjen e atyre që kanë fëmijë të sëmurë dhe nuk kanë mundësi për kurimin e tyre,” janë shprehur çifti.

/Descript.al/