Duken si të pa-ndarë, por marrëdhënia e Priyanka Chopra me Sophie Turner nuk qenka aq e fortë

74

Dy aktoret e njohura Priyanka Chopra dhe Sophie Turner janë tashmë bashkëshortet e dy vëllezërve Jonas. Në daljet e tyre publike, dy çiftet duken mjaft të afërt dhe ideja e fansave është që ata janë të pandarë dhe kalojnë shumë kohë bashkë.

Por në të vërtetë, duket se gjërat nuk janë ashtu, madje dy çiftet takohen rrallë me njëri-tjetrin. “Ne nuk e takojmë Joe-n dhe Sohpie-n aq shpesh sa bota mendon, por kur përfundojmë bashkë bëhet një festë e madhe e vërtetë. Jemi të gjithë ne prindërit dhe fëmijët,” është shprehur Priyanka.

/Descript.al/