E dhimbshme! Fëmijët fjetën pranë kufomave të prindërve për 3 ditë

153

Dy fëmijë kanë fjetur pranë kufomave të prindërve të tyre për tre ditë pasi ata vdiqën nga ngrënia e turshive të helmuara.

Familjarët e shqetësuar telefonuan në shtëpinë e familjes në Bolshoye Kuzomkino, Rusi, pasi Alexander Yakunin, 30 vjeç, dhe gruaja e tij 25-vjeçare Viktoria humbën një mbledhje familjare. Vajza 5-vjeçare e çiftit iu përgjigj telefonit dhe tha se nëna dhe babai i saj kishin ka qenë duke fjetur për një kohë të gjatë. Ajo tha se babai i saj ishte bërë i zi.

Motra e Alexander, Natalia Bakulina, 36 vjeç, shkoi në banesë dhe gjeti të vdekur të vëllanë dhe Viktorian në shtratin e tyre.

“Ne jemi të shokuar. Askush nuk e di se çfarë ka ndodhur.”,-tha ajo.

Alexanderit, një punëtor i impiantit të karburantit, gjyshja i kishte dhënë një vazo me turshi shtëpie një ditë para se ai dhe gruaja e tij të vdisnin. Toksina botulinum nga turshitë dyshohet si shkaku i vdekjeve tragjike.

Toksina shkakton paralizë dhe vdekje përmes dështimit të frymëmarrjes, sipas The Sun.

/descript.al/