Është një nga reperet më të suksesshme, por Tayna paska pikë të dobët një tjetër rrymë muzikore

43

Tayna është një nga këngëtaret më të suksesshm shqiptare, e cila brenda 2 vitesh karrierë u bë e njohur jo vetëm në Shqipëri por edhe përtej kufijve. Megjithatë, mos mendoni se Tayna di vetëm të repojë.

Në fakt, nëpërmjet një postimi në rrjete sociale, ajo ka zbuluar se një nga rrymat e saj të preferuara muzikore, është balada. “Kam diçka për këngët, balade qytetare të vjetra, vdes,” shkruan Tayna. Pra, ndoshta së shpejti, këngëtarja do të “eskperimentojë” me një baladë dhe të gjithë jemi tejet kuriozë ta dëgjojmë një projekt të tillë prej saj.

/Descript.al/