Europa League/ Tirana nuk do të luaj në fazën e tretë, grupet 90 minuta larg

30

Doli jashtë Chamipons League pas përballjes së vështirë kundër Crvena Zvezdës, por tani Tirana do të ketë fatin e artë që për herë të parë në historinë e klubit, të luajë në fazën e grupeve.

Tirana do të duhet të luajë 90 minuta dhe të fitojë sfidën e rradhës për tu bërë pjese e grupeve.

UEFA kishte vendosur se 2 nga 10 ekipet kampione të eliminuara në turin e dytë të Champions League do të kalonin direkt në play-off. Shorti ka përcaktuar se një nga këto dy ekipe është pikërisht Tirana.