Fatmir Mediu: Në fushatën e 25 prillit s’kishte garë, por makineri kriminale kundër zgjedhjeve

394

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu ka deklaruar se opozita i ka gati të gjithë provat dhe faktet që tregojnë sesi u manipuluan zgjedhjet.

Sipas tij, është e paprecedentë përdorimi i administratës shtetërore dhe i fondit të shtetit në një situatë zgjedhore.