(FOTO) I madhi Mirush Kabashi në karrige me rrota në një spital privat, vuan nga…

15344

Mjeshtri i madh, Mirush Kabashi sapo ka përfunduar radioterapinë.

Aktori i mirënjohur, prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë dhe vazhdimisht ka bërë përpjekje të mëdha pë shëndetin e tij.

Ndërkaq, kjo është një foto nga një spital privat në Tiranë, postuar nga Oriela Cano, fill pas mbarimit të radioterapisë.

Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota por i buzëqeshur dhe plot jetë.

Ai festoi një muaj më parë 72-vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.

98150449_10222047124469321_2230379995736309760_o.jpg