FOTO/ Prindër për herë të parë, çifti i njohur japin lajmin emocionues

102

Aktori i njohur Mike Sorrentino më në fund është gati të bëhet një baba! Gruaja e Maike, Lauren, është shtatzënë, dhe lajmin e madh e njoftuan në postimin më të ëmbël në ‘Instagram’. Fakti që ata kanë folur në lidhje me dëshirën për t’u bërë prindër prej një kohe të gjatë, e bën këtë zhvillim edhe më emocionues.

Çifti realizoi gjithashtu një pamje shumë të veçantë duke treguar se fëmija do të vijë në jetë në muajin maj të vitit të ardhshëm.

“Baby Sorrentino, maj 2020”, ishin fjalët që Lauren dhe Mike zgjidhën me rastin e veçantë në jetën e tyre. /Descript.al/