Gjashtë muaj mes pandemisë që ka futur botën në ankth dhe kaos

18

Kanë kaluar 6 muaj që nga dita kur Organizata Botërore e Shëndetësisë e shpalli Covid-19 si pandemi.

Ishte data 11 mars kur OBSH-ja u bëri thirrje shteteve ta marrin seriozisht situatën për të shtuar masat kundër përhapjes së virusit agresiv.

Në atë kohë, Italia dhe Irani ishin në pikun e tyre dhe ndërmorrën masa drastike për izolimin e vendit.

Që nga nisja e pandemisë regjistrohen rreth 28 milionë persona të infektuar dhe gati 1 milionë viktima.

/descript.al/