Gjendet një trup i pajetë në Ulqin, dyshohet se është ish-shefi i Policisë së Malit të Zi, Rudolf Elezoviç! Komplikohet ngjarja

133

Trupi i pajetë, identiteti i të cilit ende nuk është përcaktuar, është gjetur mbrëmë në qytetin e Ulqinit në Sveti Đorđe.

Jozyrtarisht, Administrata e Policisë i tha televizionit Vijesti se rezultatet paraprake të hetimit tregojnë trupi i pajetë është i ish-shefit të policisë së Ulqinit, Rudolf Elezović.

I njëjti burim tha se shkaku i vdekjes do të përcaktohej nga autopsia, por që tani për tani, gjithçka tregon për vetëvrasje.

Zhdukja e Elezoviç u raportua nga gruaja e tij Marina më 27 maj.

Elezoviç shërbeu si shef i policisë së Ulqinit për gati gjashtë vjet, deri në vitin 2014, kur u zëvendësua nga Sead Djozovic.

Më parë, ai gjithashtu ka punuar për disa vjet në pozicione menaxheriale në OB Ulqin.

Më parë, ai gjithashtu ka punuar për disa vjet në pozicione menaxheriale në OB Ulqin dhe më vonë ka mbajtur poste të përgjegjshme në sektorin e policisë kufitare.