Kërcënime dhe përplasje në distancë, Rama dhe Meta bëhen bashkë(FOTO)

299

Edhe pse gjatë kësaj kohe, Presidenti Meta dhe kryeministri Edi Rama kanë pasur përplasje të shumta mes njëri-tjetrin, ata janë shfaqur bashkë për herë të parë pas zgjedhjeve.

Ka qenë stërvitja “Defender Europe 21” që i ka bërë bashkë 2 krerët e shtetit, pavarësisht se kohë e fundit nuk kanë pasur një raport miqësor.