Koronavirusi/Nisin testet e shpejta në të gjithë vendin

85

Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se në të gjithë vendin do të nisin testet e shpejta ndaj koronavirusit.

“Ministrja Ogerta Manastirliu me epidemiologët e Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Durrës, ku ka nisur, si në të gjithë vendin, kryerja e testimit të shpejtë falas, duke rritur aksesin në testimin në kohë reale dhe të sigurt 

Forcojmë kapacitetet për përballimin e epidemisë, teksa vijojmë përpjekjet për të patur në kohë vaksinën antiCOVID për grupet e rrezikuara”, shkruan Rama.