Kriza e Rinasit/Artan Hoxha: Mos luaj me ujin, zjarrin dhe shtetin që vdes të duket klonim i Erdoganit

Duke iu referuar shprehjes së njohur popullore se 'nuk duhet luajtur me zjarrin, ujin dhe me shtetin', Hoxha shkruan se nuk duhet luajtur veçanërisht me shtetin tonë që vdes të duket klonim i Erdoganit.

967

Gazetari investigativ Artan Hoxha përmes një statusi në rrjetet sociale, ka komentuar situatën e krijuar në Aeroportin e Rinasit ku pas grevës nga ana e kontrollorëve, qeveria mori masa për rinisjen e fluturimeve duke i zëvendësuar ata me kontrollorë nga Turqia.

Duke iu referuar shprehjes së njohur popullore se ‘nuk duhet luajtur me zjarrin, ujin dhe me shtetin’, Hoxha shkruan se nuk duhet luajtur veçanërisht me shtetin tonë që vdes të duket klonim i Erdoganit.

“Populli yne i rrahur me vaj dhe me uthull thote: “Mos luaj me zjarrin, me ujin dhe me shtetin”… Sidomos me kete kodosh shtet, qe vdes të duket klonim i Erdoganit…”, shkruan Artan Hoxha.