Meta bën sërish apel: Të ndalim shpopullimin duke përfshirë të rinjtë në vendimmarrje

87

Presidenti i vendit,  Ilir Meta ka apeluar sërish lidhur me fenomenin e shpopullimit në vend.

Meta shprehet se duhet ndalur shpopullimi duke përmirësuar standardet e qeverisjes dhe rritur përfaqësimin e të rinjve në vendimmarrje.

“Të ndalim shpopullimin, duke përmirësuar standardet e qeverisjes dhe rritur përfaqësimin e të rinjve në vendimmarrje”, shkruan Meta.