Numër i ulët pacientësh/Mbyllet spitali Covid-3 në Tiranë

88

Në Tiranë është mbyllur spitali Covid-3.

Shkak është bërë ulja e numrit të pacientëve në këtë spital.

Ndërkaq, koronavirusi në Shqipëri vijon të marrë jetë njerëzish teksa në 24 e ditës së djeshme janë shënuar 3 viktima dhe 149 raste të reja të infektuara me COVID, duke ulur ndjeshëm numrin e të prekurve me koronavirus dhe njëherësh edhe numrin e viktimave.