Ornaldo Rakipi nga Kryevidhi: Kah zhvillimit duke votuar PS-në

124

Kandidati me nr.30 për Qarkun e Tiranës, për Partinë Socialiste, Ornaldo Rakipi zhvilloi një takim me banorë të Kryevidhit, në Rrogozhinë.

Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishte edhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili shprehu mbështetjen e tij për kandidatin e zonës.

“Me lali Erin, Etjenin dhe banorë të Kryevidhit📍në Rrogozhinë.

Edhe Kryevidhi zgjedh të vijojë rrugën kah zhvillimit, duke votuar #12 më 25 prill! 📥

Bashkë drejt fitores! 🌹

#SkaKohëPërPushim
#ShqipëriaeArdhmjaJonë
#voto12_PartiaSocialiste
#voto30_OrnaldoRakipi”, shkruan Rakipi në rrjetet e tij sociale.