Salianji del kundër Bardhit: PD do jetë në Parlament, por 25 prillin nuk e njohim

23

Ervin Salianji ka dalë kundër Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Demokratike, se PD do të jetë në Parlament në shtator, edhe pse shprehet se zgjedhjet nuk do t’i njohin.

Sipas Salianjit, nuk do të lihet asnjë hapësirë boshe për të bërë opozitë dhe se PD do të jetë në të gjitha dimensionet e mundshme.

Salianji shprehet se nuk i njeh zgjedhjet, por do të bëhet e pamundura që të dalë e drejta dhe vullneti i qytetarëve.

“Ne do të jemi dhe ta harrojë Edi Rama që do të lemë hapësirë boshe për të bërë opozitë, ne do të jemi në të gjithë dimensionet e mundshme. Partitë politike kudo në të gjithë botën bëjnë përpjeke për të rregulluar të gjitha instrumentet për të fituar zgjedhjet, ne nuk i njohim se nuk ka zgjedhje, mos e bëni sikur është një gjë që nuk lidhte me njëra-tjetrën. Nuk e bëjmë si Edi Rama që ndenji 4 vite hap kutitë ose largohu, mos bëjmë sikur njëra rrëzon tjetrën, nuk është paradoks. Nëse partitë e shohin e pasqyrojnë që të gjitha institucionet nuk kanë bërë të mundur që vullneti i qytetarëve të lexohet drejtë,  padyshim që do të ketë çdo përpjekje për ta rregulluar”, tha Salianji për Top Channel.