Sportistët më të paguar gjatë 2020-ës, Forbes nxjerr klasifikimin

83

Revista e njohur amerikane e biznesit, Forbes, ka bërë publike listën e 10 sportistëve më të paguar në Botë për vitin 2020. Me një surprizë: Connor McGreggor. Ylli i arteve marciale kryeson klasifikimin me 180 milionë dollarë të fituar, i ndjekur nga Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo. Më poshtë, klasifikimi i plotë:

Connor McGreggor: 180 milionë dollarë

Lionel Messi: 130 milionë dollarë

Cristiano Ronaldo: 120 milionë dollarë

Dak Prescott: 107.5 milionë dollarë

LeBron James: 96.5 milionë dollarë

Neymar: 95 milionë dollarë

Roger Federer: 90 milionë dollarë

Lewis Hamilton: 82 milionë dollarë

Tom Brady: 76 milionë dollarë

Kevin Durant: 75 milionë dollarë