Takimi i dashurisë në emision/ Qentë sulmojnë papritur konkurrentët dhe i kapin nga…

193

“It’s my love” është një nga emisionet e dashurisë që po zhvillohet në Kosovë, ku disa të rinj janë në kërkim të dashurisë dhe po dalin në takime me personat që kanë filluar t’i simpatizojnë. Por një takim i zhvilluar mes dy konkurrentëve duket se nuk ka shkuar ashtu siç duhet.

Pas vonesës në takim të Bajramit, i cili e la Erzën në pritje për më tepër se një orë e gjysmë, duket se as qentë që ndodheshin në park nuk kanë lënë të qetë çiftin.

 

Teksa janë munduar të largojnë kafshët, Erza dhe Bajrami janë përballur me një incident aspak të këndshëm. /Descript.al/