(VIDEO) ‘Hajde merre vetë…’ / Ky djalosh mbledhës topash bëhet HIT në internet me veprimin e tij

221

Episode të tilla janë parë të ndodhin edhe herë të tjera gjatë zhvillimit të ndeshjeve të ndryshme futbollistike.

Mirëpo, së fundmi, një djalosh që kapte topat është bërë protagonist dhe këtë herë ka ndodhur në Hungari, në një ndeshje kupe.

Csepel është mposhtur me rezultatin Soroksar 0 – 3 dhe një prej djemve që kapte topat ka refuzuar t’ia hedhë topin njërit prej futbollistëve, të cilin me siguri e ka parë si kundërshtar.