(VIDEO) “Të q*fsha racën”, konkurrenti plas në tokë Renato Mekollin, dhunë dhe ofendime banale në emision

1588

“Hell’s Kitchen Albania’ është një nga programet më interesante dhe më të ndjekura nga publiku shqiptar. Emisioni i gatimit përfshin në garë disa konkurrentë, të cilët nën presionin e kohës duhet të përgatisin ushqime të ndryshme për klientët.

Krahas emocioneve, gjatë puntatës së fundit të formatit televiziv nuk kanë munguar as tensionet pasi një prej konkurrentëve ka ushtruar dhunë mbi shefin e kuzhinës, gjë e cila ndodh për herë të parë në formatin televiziv.

Pasi e ka ofenduar dhe është nxehur keq, pjesëmarrësi që garonte në emision ka shtyrë Mekollin e më pas është larguar.

Konkurrenti: Po kë shty ashtu, se unë po bëj më të mirën. Ti ça po bën?

Mekolli: Ku po bën më të mirën?

Konkurenti: Po kot u kape tani ti. Do me më prish mua.. Na çave k*rin. Rrotë k*ri.

Mekolli: K*arin e kujt mo idiot?

Konkurrenti: Ty mo (e shtyn). Ik o varik*rs. b*th q*r m*ti, të q*fsha racën… /Descript.al/